Zorgverzekeringen en korting voor leden van KBO-Brabant

Ook in 2017 biedt de KBO zijn leden de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering of korting te krijgen:

IAK

Leden van KBO-Brabant kunnen via IAK een zorgverzekering afsluiten.
Leden die een aanvullende verzekering of een totaalpakket afsluiten, ontvangen de  volgende extra voordelen:

• 8 extra behandelingen voor beweegzorg (fysiotherapie).
  • € 500,– extra vergoeding voor geneesmiddelen.
  • Vergoeding van uw rijbewijskeuring bij de door KBO-Brabant geselecteerde keuringsartsen.
  • Eenmalige KBO-Brabant lidmaatschapsbijdrage van € 20,–.

Zilveren Kruis Achmea

Leden van KBO-Brabant krijgen bij ZKA 8% korting op de basisverzekering, 10% korting op de aanvullende verzekeringen, 10% korting op de tandartsenverzekeringen en 25% korting op het pakket Extra Vitaal.
Bovendien ontvangen leden bij het afsluiten van een aanvullende verzekering (niet bij een aanvullende tandartsverzekering) gratis het pakket Extra Aanvullend KBO.

VGZ

Leden van KBO-Brabant krijgen bij VGZ 8% korting op de basisverzekering en 5% korting op de aanvullende verzekering.

Soms krijgt u bij de collectieve verzekeringen via de KBO ook nog iets meer vergoedingen dan bij andere collectiviteitspolissen.

Voor nadere informatie klik hier